Kérastase

МЕНЮ НА РИТУАЛИТЕ Kérastase

Преобразете косата си с ритуал Керастаз в салона.

Насладете се на индивидуален Ритуал, препоръчан от вашия фризьор-съветник Керастаз. Ритуалът се състои от специално подбрани грижи за косата, нанесени с експертен масаж и успокояващо действие.

Всеки жест от Ритуала е предшестван от професионална диагностика и ви предлага уникално изживяване: Вана, Грижа, Текстуриране и Стайлинг.

 

 

Протокол ЕКСТЕНСИОНИСТ                                              60мин 47лв (цена с включен сешоар)

Първата стъпка от тренировъчната програма за дълга коса. Подсилва вътрешната структура на косъма и възстановява повърхността. Спомага стимулирането на скалпа и благоприятства за видимо здрава коса.

 

Ритуал FUSIO-DOSE                                            

60мин  42лв (цена с включен сешоар)

Приготвена от фризьора смес от високо концентрирани активни съставки за моментално преобразяване на косата.

Ритуал РЕЛАКС                                                    

60мин  27лв (цена с включен сешоар)

Релаксираща Вана, отпускаща грижа и текстуриране, придружени от прецизен масаж в 3 действия за едно прекрасно изживяване.

ИНТЕНЗИВЕН ритуал                                        

60мин  47лв (цена с включен сешоар)

Интензивна грижа за косата и скалпа, благодарение на нанасянето на две адаптирани грижи. Едно уникално изживяване, в което науката за масажите и точните технологии се съчетават перфектно.

Ритуал ЛУКС                                                          

60мин 53лв (цена с включен сешоар)

Едно изключително преживяване! Истински момент на отпускане и релакс, съчетан с методично прилагане на три специално подбрани за Вас грижи.

ДЪЛБОКОПОЧИСТВАЩ ритуал                  

60мин  27лв (цена с включен сешоар)

Ексфолиираща грижа, Успокояваща вана, Грижа и Текстуриране.Този Ритуал моментално успокоява и трайно предпазва скалпа за красива коса.

Ритуал СКАЛП КЛИНИК                                                        60мин 42лв (цена с включен сешоар)

Дълбокопочистваща грижа, вана и успокояваща маска. Този ритуал перфектно почиства, моментално успокоява и трайно предпазва скалпа за красива и здрава коса.

Ритуал КЕРА-ФЮЖЪН                                              

90мин  74лв (цена с включен сешоар)

Ритуалът КЕРА ФЮЖЪН съчетава висококонценрирани активни съставки на професионалните грижи и силата на топлината за възтановяване на вашата коса. Придава мекота и блясък на косата и има ревитализиращ ефект.

Ритуал 24 КАРАТА                                                        

60мин 32лв (цена с включен сешоар)

За жените, които търсят изключителна грижа, Керастаз издига магията на маслата до ново измерение. Специално подбрана комбинация от най-ценните масла, за да създадат уникално и чувствено изживяване в салона.

Ритуал Chronologiste                                                                60мин    60лв (цена с включен сешоар)

Най-луксозният ритуал за коса, създаван някога. С ценните си съставки Абисин и перли от Миметичен хайвер, той подарява на косата всичко, от което има нужда – мекота, еластичност, блясък.  Резултат: пълно преобразяване на косата и кожата на главата.

Ритуал Discipline                                                                        90мин 60лв (цена с включен сешоар)

Изглаждаща вана, гланциране, с помощта на топлина, грижа и текстуриращ продукт. Протокол, обогатен с Морфо-Кератин за красиво движение на косата. Ритуалът се препоръчва за непокорни коси. Прави се веднъж на 10 измивания като ефектът от него е моментално овладяване, изглаждане и дисциплиниране на косата. Защитава от влагата и улеснява поддръжката на косата и изправянето в последствие дори и в домашни условия.

Ритуал АУРА БОТАНИКА                                                       60мин 32лв (цена с включен сешоар)

Силата на природата се превръща в изтънчено изживяване. За забележителна коса с естествен блясък. 97% натурален произход на съставките.