Радиочестотен Лифтинг за Лице Venus Legacy

Радиочестотен Лифтинг за Лице и Тяло Venus Legacy

Специална оферта:

-30% отстъпка при предплащане на ШЕСТА процедура на зона по избор!

При предплащане на шеста процедура за РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ, получавате 30% отстъпка за целия курс и запазвате отстъпката за всяко посещение. Така не се налага да предплащате голяма сума еднократно, а си гарантирате ниска цена за всички сесии, които ще направите.

За безплатна консултация или изготвяне на индивидуална оферта, не се колебайте да ни потърсите на:

0886444414

Venus Legacy – Най – успешният апарат за борба с целулита и отпуснатата кожа!

Препоръчваме процедурите да се извършват през интервал от 1 седмица като в зависимост от индивидуалното състояние се правят между 6 и 10 процедури.

Venus Legacy™ е неинвазивен естетичен медицински апарат с FDA сертификат, който ефективно решава проблеми с естетиката на лицето и тялото като намаляване на целулит, нехирургично оформяне контурите на тялото, стягане на кожата и намаляване на бръчки на лице и шия.

Апаратът се основава на уникална патентована технология, представляваща комбинация от мултиполярна радиочестота и пулсиращо електромагнитно поле, и е снабден с най-модерната технология VariPulse. Комбинацията от тези технологии дава видими резултати от 1-вата процедура.

Мултиполярната радиочестота (RF) използва сложен алгоритъм за прилагане на хомогенна енергия и обемно нагряване на различна дълбочина в тъканите, което позволява бързо и безопасно натрупване на топлина и лесно поддържане на терапевтичната температура по време на процедура. Ефектът на мултиполярната радиочестота се усилва чрез използването на пулсиращо електромагнитно поле (PEMF), нетермална технология, излъчвана през електродите на апликаторите. Мултиполярната радиочестота синергично стимулира производството на колаген чрез двата независими механизма – термален (мултиполярната радиочестота) и нетермален (PEMF).

Радиочестотата директно стимулира фибробластите, докато пулсиращото поле индуцира пролиферация на фибробластите чрез освобождаване на растежен фактор FGF-2, което води до повишен синтез на колаген. По този начин Мултиполярната радиочестота доказано и ефективно води до ремоделирането на колагена за цялостно стягане на кожата и създава нови капиляри, което подобрява кръвоснабдяването.

Препоръчваме процедурите да се извършват през интервал от 1 седмица като в зависимост от индивидуалното състояние се правят между 6 и 10 процедури.

Лице /40мин/

130лв.

Шия/двойна брадичка /20мин/

60лв.

Деколте /20мин/

60лв.

Околоочен контур /20мин/

60лв.

Лице, шия, деколте, околоочен контур /60мин/

200лв.

Пакет 3 процедури на зона - 20% отстъпка

Пакет 6 процедури на зона - 30% отстъпка

Пакет 10 процедури на зона - 40% отстъпка

Антицелулитни и стягащи процедури за тяло:

Седалище /30 мин./

120лв.

Корем /30мин/

120лв.

Паласки /30мин/

120лв.

Предна част на бедра /60мин/

200лв.

Ръце /30мин/

120лв.

Брич /30мин/

120лв

Задни бедра, седалище, брич /80мин/

250лв.

Пакет 3 процедури на зона - 20% отстъпка

Пакет 6 процедури на зона - 30% отстъпка

Пакет 10 процедури на зона - 40% отстъпка