Green Peel Билков Пилинг

Green Peel Билков Пилинг

Методът GREEN PEEL ® е медицински, биологичен метод, разработен изключително от естествени растителни съставки, които успешно са доказали своята ефетивност в световен мащаб.

Този чист, биологично-базиран пийлинг-метод за лечение е създаден на основата на комплекс от растителни активни съставки, в който отделните компоненти работят заедно, за да се постигнат желаните цели на лечението. Методът може да се работи абсолютно индивидуално, за различни типове кожа, за всяка възраст, с три различни варианта за лице, а също така и за цялото тяло.

Още преди 60 години Кристине Шрамек – козметик, извършва различни пийлинг процедури с билки при различни кожни проблеми. Преди повече от 20 години, нейната дъщеря Кристине Шрамек -Друзио, дерматолог и алерголог поема управлението на фамилната компания. От тогава методът GREEN PEEL® получава и научно признание. Нещо повече, Др. Кристине Шрамек Друзио непрекъснато усъвършенства метода, за да може той да се прилага според индивидуалните нужди на кожата.

В допълнение Др.Кристине Шрамек Друзио успява да приложи иновативна комбинация между дерматологията и козметологията и създава линия от ефективни, професионални козметични продукти и терапии с дерматологичен аспект. Това е дермо-козметичната линия The Dr. med. Christine Schrammek derma.cosmetics.

Днес само в Германия, повече от 3000 козметични института работят с метода GREEN PEEL® и линията дермо-козметични продукти Dr. med. Christine Schrammeк® Марката Dr. med. Christine Schrammek е световно известна. Ще срещнете продуктите и терапиите в повече от 55 страни в целия свят. Първата линия козметични продукти в Германия, създадена от дерматолог. Нови знания, дерматологичен подход с висок клас активни съставки. Създадени само за професионалисти. От дерматолог!

Показания за провеждане на GREEN PEEL:

 • Себорейна, уморена девитализирана, мазна кожа с лоша циркулация.
 • Кожа с тенденция към омазняване, пъпки, обриви и формирането на мастни кисти.
 • Акне вулгарис и други форми на акне.
 • Белези (причинени от акне, злополуки, изгаряния, и т.н.).
 • Фоликулна хиперкератоза, груба кожа, разширени пори.
 • Зряла атрофирала кожа, увредена от слънцето, страдаща от еластоза.
 • Кожа с тенденция към бръчки и увисване на контурите на лицето.
 • Някои форми на хиперпигментация.
 • Стрии.
 • Отпускане на коремната стена, горната част на ръцете и бедрата.
 • Кожа с бавен метаболизъм.
 • Кожа, която се нуждае от освежаване и стимулиране.

Противоположно на другите методи за пийлинг, GREEN PEEL® не съдържа химически или други вредни субстанции или синтетични пийлинг съставки. Оригиналният GREEN PEEL® билков пийлинг е метод за мануален (ръчен) пийлинг, който се работи без ръкавици.

Не съдържа агресивни съставки, които могат да увредят кожата на ръцете на козметика. В сравнение с другите пийлинг методи (химичен) GREEN PEEL® не изисква специална защита (с вазелин) на очите. Ако все пак по време на пийлинга попаднат билки в очите на клиента, няма опасност. Необходимо е само грижливо да изплакнете с вода!

Специалният масаж, който се извършва по време на GREEN PEEL® води до следните резултати:

1. Увеличена микроциркулация. Увеличената циркулация на кожата води до стимулиране на метаболизма и пречистване на кожата.

2. Подобрена микроциркулация. Като резултат от увеличената циркулация, се увеличава количеството кръв в капилярите, кожата получава повече кислород и хранителни вещества.

3. Отстраняване на горния плътен слой на епидермиса (епидермална абразия). Това стимулира базалния слой да произвежда нови клетки. Резултатът: ускорена регенерация на епидермиса и горните слоеве на дермата.

4. Увеличено производство на колаген и подтискане на процесите на еластоза. Това води до видимо и качествено подобряване на текстурата и тена на кожата, стягане на кожата, намаляване на дълбочината на бръчките и изглаждане, дори заличаване на белезите.

5. Комедолитичен ефект. В случай на акне и нечиста кожа всяко запушване на каналите на мастните жлези се намалява, като по този начин намалява или предотвратява образуването на петна или черни точки. Всички съществуващи комедони се освобождават, а запушените пори бързо се отблокират и почистват. Повишената циркулация стимулира лечебния процес и премахва папули и пустули. Резултатът: бързо облекчаване на възпаленията, кожни обриви, както и съпровождащите ги инфекции.

Методите на GREEN PEEL® не могат да се провеждат без козметикът да притежава оригинален GREEN PEEL CERTIFICATE, който е валиден за 3 години от датата на неговото издаване. Тази сертификация е необходима, за да се гарантират, както високото ниво и качеството на изпълнение, така и отличните резултати на GREEN PEEL® метода в целия свят.

Цена за ПАКЕТ билков пийлинг Green Peel

 • Лечението с GREEN PEEL се провежда в два етапа: в първия ден се извършва билковия пилинг в салона. След процедурата на клиента се дават задължителни продукти за домашна грижа, които се ползват в рамките на 5 дни непосредствено след първата апликация. След 5 дни се прави втора посттерапия в салона, след която в рамките на месец клиентът трябва да използва ежедневно слънцезащитен крем.
 • В цената са включени двете процедури в салона, продуктите за домашна грижа за 5 дневния период, както и слънцезащитния крем.

440 лв.

Цена за билков пийлинг Green Peel Energy

 • Тази процедура е с по-леко пилинг действие в сравнение с Greeen Peel Classic, провежда се на един етап в рамките на 60 мин и няма задължителни продукти за домашна грижа. Препоръчваме лечебния Blemish Balm за успокояване, хидратация и възстановяване на кожата.

220 лв.