Удължаване на коса

Удължаване на коса

Удължаването и сгъстяването на косата са процедури, които чрез вграждане на допълнително количество коса, позволяват бързо и ефективно да придобиете по-различен и атрактивен вид. Този метод позволява допълнителната коса (ескстеншъните) да бъде обслужвана като живата – може да се сресва, мие, боядисва, суши и фризира без проблеми.

Качествените екстеншъни са направени от 100 % естествена човешка коса с гарантиран произход и еднаква посока на космите в кичура, което предотвратява заплитане. При правилна поддръжка, косата се използва многократно. Предлагат се различни варианти като цели редове коса или кичури, които се захващат най-често чрез кератинови свръзки за ествствената коса на главата. Разнообразитето на цветове също е голямо, а и ако екстеншъните са от естествена коса, те могат да се боядисват също както и всяка друга коса. Начините на захващане също са няколко. Ние предлагаме захващане чрез щипки и чрез капси.

Слагането на треса с капси е вариант, при който клиентът не може сам да сваля и слага косата, когато пожелае, тъй като това се извършва от фризьор, с помощта на специални инструменти. Поддръжката на това захващане се състои в ежемесечно сваляне и повторно закрепване на редовете коса. Това се налага, тъй като естествената коса расте, съответно и екстеншънът слиза по – надолу по продължение на косата. Влияние оказва също и ежедневното третиране на косата като сресването например.

ВАЖНО: Към момента НЕ предлагаме коси (треси, кичури). Предлагаме само услугите по поставянето, поддръжката и стайлинга на екстеншъните.

Ценоразпис на предлаганите от нас услуги, свързани с поддръжка на екстеншъни.

Слагане/поддръжка на 1 ред треса (с капси)

20 лв.

Сваляне на 1 ред треса с капси

10 лв.

Поставяне на екстеншъни с щипки

10 лв. / ред

Разресване на удължена коса

20 лв.

Разкрояване и ушиване на треси

25 лв.

Поставяне на кератинови кичури

2 лв. / брой

Сваляне на кератинови кичури

1 лв. / брой