Kérastase

МЕНЮ НА РИТУАЛИТЕ Kérastase

Последна актуализация 26.10.2021г.

Преобразете косата си с ритуал Керастаз в салона.

Насладете се на индивидуален Ритуал, препоръчан от вашия фризьор-съветник Керастаз. Ритуалът се състои от специално подбрани грижи за косата, нанесени с експертен масаж и успокояващо действие.

Всеки жест от Ритуала е предшестван от професионална диагностика и ви предлага уникално изживяване: Вана, Грижа, Текстуриране и Стайлинг.

Протокол ЕКСТЕНСИОНИСТ - 60 мин.

 • Първата стъпка от тренировъчната програма за дълга коса. Подсилва вътрешната структура на косъма и възстановява повърхността. Спомага стимулирането на скалпа и благоприятства за видимо здрава коса. Цената е с включен сешоар.

52 лв.

Ритуал FUSIO-DOSE - 60 мин.

 • Приготвена от фризьора смес от високо концентрирани активни съставки за моментално преобразяване на косата. Цената е с включен сешоар.

47 лв.

Ритуал РЕЛАКС - 60 мин.

 • Релаксираща Вана, отпускаща грижа и текстуриране, придружени от прецизен масаж в 3 действия за едно прекрасно изживяване. Цената е с включен сешоар.

35 лв.

Ритуал РЕЛАКС Хроноложист или Терапист - 60 мин.

 • Релаксираща Вана, отпускаща грижа и текстуриране от сериите Хроноложист или Терапист, придружени от прецизен масаж в 3 действия за едно прекрасно изживяване. Цената е с включен сешоар.

40 лв.

ИНТЕНЗИВЕН ритуал - 60 мин.

 • Интензивна грижа за косата и скалпа, благодарение на нанасянето на две адаптирани грижи. Едно уникално изживяване, в което науката за масажите и точните технологии се съчетават перфектно. Цената е с включен сешоар.

52 лв.

Ритуал ЛУКС - 60 мин.

 • Едно изключително преживяване! Истински момент на отпускане и релакс, съчетан с методично прилагане на три специално подбрани за Вас грижи. Цената е с включен сешоар.

58 лв.

ДЪЛБОКОПОЧИСТВАЩ ритуал - 60 мин.

 • Ексфолиираща грижа, Успокояваща вана, Грижа и Текстуриране.Този Ритуал моментално успокоява и трайно предпазва скалпа за красива коса. Цената е с включен сешоар.

35 лв.

Ритуал СКАЛП КЛИНИК

 • Дълбокопочистваща грижа, вана и успокояваща маска. Този ритуал перфектно почиства, моментално успокоява и трайно предпазва скалпа за красива и здрава коса. Цената е с включен сешоар.

47 лв.

Ритуал КЕРА-ФЮЖЪН - 90 мин.

 • Ритуалът КЕРА ФЮЖЪН съчетава висококонценрирани активни съставки на професионалните грижи и силата на топлината за възтановяване на вашата коса. Придава мекота и блясък на косата и има ревитализиращ ефект. Цената е с включен сешоар.

80 лв.

Ритуал 24 КАРАТА - 60 мин.

 • За жените, които търсят изключителна грижа, Керастаз издига магията на маслата до ново измерение. Специално подбрана комбинация от най-ценните масла, за да създадат уникално и чувствено изживяване в салона. Цената е с включен сешоар.

35 лв.

Ритуал Chronologiste - 60 мин.

 • Най-луксозният ритуал за коса, създаван някога. С ценните си съставки Абисин и перли от Миметичен хайвер, той подарява на косата всичко, от което има нужда – мекота, еластичност, блясък. Резултат: пълно преобразяване на косата и кожата на главата. Цената е с включен сешоар.

65 лв.

Ритуал Discipline - 90 мин.

 • Изглаждаща вана, гланциране, с помощта на топлина, грижа и текстуриращ продукт. Протокол, обогатен с Морфо-Кератин за красиво движение на косата. Ритуалът се препоръчва за непокорни коси. Прави се веднъж на 10 измивания като ефектът от него е моментално овладяване, изглаждане и дисциплиниране на косата. Защитава от влагата и улеснява поддръжката на косата и изправянето в последствие дори и в домашни условия. Цената е с включен сешоар.

65 лв.