Kérastase

МЕНЮ НА РИТУАЛИТЕ Kérastase

Последна актуализация 20.12.2023г.

Преобразете косата си с ритуал Керастаз в салона.

Насладете се на индивидуален Ритуал, препоръчан от вашия фризьор-съветник Керастаз. Ритуалът се състои от специално подбрани грижи за косата, нанесени с експертен масаж и успокояващо действие.

Всеки жест от Ритуала е предшестван от професионална диагностика и ви предлага уникално изживяване: Вана, Грижа, Текстуриране и Стайлинг.

Ритуал FUSIO-DOSE - 60 мин.

  • Приготвена от фризьора смес от високо концентрирани активни съставки за моментално преобразяване на косата. Цената е с включен сешоар.

59 лв.

Ритуал РЕЛАКС - 60 мин.

  • Релаксираща Вана, отпускаща грижа и текстуриране, придружени от прецизен масаж в 3 действия за едно прекрасно изживяване. Цената е с включен сешоар.

40 лв.

Ритуал РЕЛАКС Хроноложист или Терапист - 60 мин.

  • Релаксираща Вана, отпускаща грижа и текстуриране от сериите Хроноложист или Терапист, придружени от прецизен масаж в 3 действия за едно прекрасно изживяване. Цената е с включен сешоар.

42 лв.

ИНТЕНЗИВЕН ритуал - 60 мин.

  • Интензивна грижа за косата и скалпа, благодарение на нанасянето на две адаптирани грижи. Едно уникално изживяване, в което науката за масажите и точните технологии се съчетават перфектно. Цената е с включен сешоар.

65 лв.

Ритуал КЕРА-ФЮЖЪН - 90 мин.

  • Ритуалът КЕРА ФЮЖЪН съчетава висококонценрирани активни съставки на професионалните грижи и силата на топлината за възтановяване на вашата коса. Придава мекота и блясък на косата и има ревитализиращ ефект. Цената е с включен сешоар.

95 лв.

Ритуал Chronologiste - 60 мин.

  • Най-луксозният ритуал за коса, създаван някога. С ценните си съставки Абисин и перли от Миметичен хайвер, той подарява на косата всичко, от което има нужда – мекота, еластичност, блясък. Резултат: пълно преобразяване на косата и кожата на главата. Цената е с включен сешоар.

70 лв.

Chroma Gloss Ритуал за мигновен блясък

  • Ритуалът дава мигновен магнетичен блясък, красиво движение и мекота на косата. Включва луксозно измиване, концентрирана маска и Chroma Gloss Filler. Терапията включва стайлинг със сешоар.

59лв