SYSTEM PROFESSIONAL

Нашата селекция от Терапии за коса System Professional

Последна актуализация 20.12.2023г.

Познание в науката за косата, което води до трансформация.

Дългосрочни и задълбочени решения, които дават възможност чрез експертна наука да се сдобиете с коса, отговаряща на желанията.

Липидите играят важна роля в тялото и косата.
Те образуват защитна бариера срещу външната среда върху косата, играят ключова роля в задържането на целостта на структурата на косъма и предотвратяват загубата на кератин. Представете си, че липидите са като гъвкав цимент, който свързва изграждащите кератина блокове в косъма.

System Professional създаде уникален LipidCode™ комплекс, съставен от липиди, идентични с тези в косъма, които проникват в дълбочина, за да го възстановят в основата му.

Всяка линия за грижа включва LipidCode™ комплекс в комбинация с хистидин (молекула, която защитава косата като премахва медта) или витамин В3 amide, за успокоение и овлажняване на скалпа.

Терапиите на Wella System Professional са персонализирани според точната диагностика, която нашите фризьори извършват специално за вашата коса, така че да покрият напълно конкретните й нужди.

Нашите терапии са също и перфектна идея за подарък, с който със сигурност ще зарадвате и впечатлите всяка дама.

Може да се възползвате като попитате на рецепция за нашите ПОДАРЪЧНИ ВАУЧЕРИ.

Записване на часове: 0886444414

Терапия Color Lock - 60 мин.

  • Основната стъпка след всяка услуга за боядисване. 4-степенна терапия, която включва шампоан, инфузия, Color Lock емулсия и сешоар с двуфазна грижа без изплакване. Уникалните инфузии са тайната на терапиите, смесени с емулсия, се превръщат в мощен концентрат от съставки, който добавя ново измерение в грижата за косата.

70 лв.

Терапия Intense - 60 мин.

  • Интензивна трансформация на състоянието на косата и скалпа. Терапия в 4 стъпки - индивидуално подбрана комбинация от шампоан, инфузия, съчетана с емулсия или маска и финален реконструиращ продукт без изплакване. Терапията включва масаж Intense на скалпа, който стимулира и едновременно спомага за дълбокото абсорбиране на съставките. Терапията завършва с професионален сешоар.

65 лв.

Терапия Molecular Hair REFILLING - 90 мин.

  • Дълбоко възстановяване на всяка третирана, суха или увредена коса с основни аминокиселини. Активния серум Liquid Hair, който е запазена емблема на System professional реконструира косъма отвътре навън. Терапията моментално подсилва фибрата на косъма с ефект до 5 измивания. Терапията включва сешоар активни съставки за финално изглаждане и блясък на подхранената коса.

65 лв.