Кавитация

Кавитация 1 зона * (30мин) 30лв

Кавитация 2 зони* (2х30мин) 46лв

Пакет 4 броя кавитация на 1 зона (4х30мин) 90лв

Пакет от 10броя антицелулитни масажи (10х45мин) + 4 броя кавитация на 1 зона (4х30мин) 250лв

* Една зона – това е участък с размери 20х20см.

Какво са Кавитацията и радиочестотният лифтинг (RF)

Кавитацията е уникална  израелска взривна технология. Мощната кавитационна ултразвукова вълна излъчва звукови механични вълни с честота между 25 и 40KHz към човешкото тяло. Когато те проникнат и достигнат мастните депа предизвикват вибрационно спукване и движение на мастните клетки към отделителната система. Методът се прилага успешно за моделиране на проблемни части от тялото и в комбинация с правилно хранене и спорт, ускорява резултатите и загубата на тегло. Задължително условие в периодите, когато се правят процедурите е да се пие минимум 2 литра вода на ден!

Противопоказания: Сърдечни заболявания, пейсмейкъри, високо  кръвно налягане, раково болни, инфекциозни болести, астматици, бременност, наскоро оперирани хора, страдащи от диабет, отворени рани, наличие на метални импланти, деца.

Радиочестотна технология (RF)

Радиочестотния лифтинг се отнася за високочестотния спектър на радиовълните, които по същество са електромагнитни вълни. Когато такава RF вълна проникне през кожата се провокира затопляне на колагеновите нишки в кожната тъкан от 45 до към 60◦С. Колагеновите влакна моментално реагират, като отпуснатата кожа на бръчките се опъва чрез активирането на кожния колаген и постепенно предизвиква клетъчно подмладяване.

Радиочестотните вълни имат ефект не само върху кожата, но също така влияят и на подкожната мастна тъкан, така че RF има широко приложение върху лицето и шията за отстраняване на бръчки и стягане, както и върху други части на тялото с цел редуциране на теглото, изглаждане и отсраняване на портокаловата кожа, за възстановяване на тялото след раждане (свиване на коремната област) и т.н.