Venus Legacy™ - най-успешният апарат за борба с целулита и отпуснатата кожа

Venus Legacy™

Радиочестотен Лифтинг за Лице и Тяло Venus Legacy

Специална оферта:

-30% отстъпка при предплащане на ШЕСТА процедура на зона по избор!

При предплащане на шеста процедура за РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ, получавате 30% отстъпка за целия курс и запазвате отстъпката за всяко посещение. Така не се налага да предплащате голяма сума еднократно, а си гарантирате ниска цена за всички сесии, които ще направите.

За безплатна консултация или изготвяне на индивидуална оферта, не се колебайте да ни потърсите на:

0886444414

Venus Legacy – Най – успешният апарат за борба с целулита и отпуснатата кожа!

Препоръчваме процедурите да се извършват през интервал от 1 седмица като в зависимост от индивидуалното състояние се правят между 6 и 10 процедури.

Седалище /30 мин./

120 лв.

Корем /30мин/

120 лв.

Паласки /30мин/

120 лв.

Предна част на бедра /60мин/

200 лв.

Ръце /30мин/

120 лв.

Брич /30мин/

120 лв.

Задна част бедра, седалище, брич /80мин/

250лв

Пакет 3 процедури на зона - 20% отстъпка

Пакет 6 процедури на зона - 30% отстъпка

Пакет 10 процедури на зона - 40% отстъпка

Радиочестотен Лифтинг и Антицелулитни процедури за Тяло Venus Legacy

 

Най – успешният апарат за борба с целулита и отпуснатата кожа!

Venus Legacy™ е неинвазивен естетичен медицински апарат с FDA сертификат, който ефективно решава проблеми с естетиката на лицето и тялото като намаляване на целулит, нехирургично оформяне контурите на тялото, стягане на кожата и намаляване на бръчки на лице и шия.

Апаратът се основава на уникална патентована технология, представляваща комбинация от мултиполярна радиочестота и пулсиращо електромагнитно поле, и е снабден с най-модерната технология VariPulse. Комбинацията от тези технологии дава видими резултати от 1-вата процедура.

Препоръчваме процедурите да се извършват през интервал от 1 седмица като в зависимост от индивидуалното състояние се правят между 6 и 10 процедури.

Мултиполярната радиочестота (RF) използва сложен алгоритъм за прилагане на хомогенна енергия и обемно нагряване на различна дълбочина в тъканите, което позволява бързо и безопасно натрупване на топлина и лесно поддържане на терапевтичната температура по време на процедура. Ефектът на мултиполярната радиочестота се усилива чрез използването на пулсиращо електромагнитно поле (PEMF), нетермална технология, излъчвана през електродите на апликаторите. Мултиполярната радиочестота синергично стимулира производството на колаген чрез двата независими механизма – термален (мултиполярната радиочестота) и нетермален (PEMF).

Радиочестотатат директно стимулира фибробластите, докато пулсиращото поле индуцира пролиферация на фибробластите чрез освобождаване на растежен фактор FGF-2, което води до повишен синтез на колаген. По този начин Мултиполярната радиочестота доказано и ефективно води до ремоделирането на колагена за цялостно стягане на кожата и създава нови капиляри, което подобрява кръвоснабдяването.